Comunicat privind activitatea de examinare la proba teoretica pentru obtinerea permisului de conducere

COMUNICAT

 

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Inmatriculare a Vehiculelor Ialomița aduce la cunoștința cetățenilor care solicită examinarea pentru obținerea permisului de conducere, următoarele informații de interes general:

În urma analizei și evaluării situației pe linia examinării candidaților pentru obținerea permisului de conducere și în scopul reducerii timpilor de așteptare, vor fi luate următoarele măsuri:

  1. Activitatea de examinare la proba teoretică se va desfășura în perioada 21.09.2020-09.10.2020, zilnic, conform programului de lucru, luni 09.00-18.00, marți, miercuri, joi 08.00-16.00, respectiv vineri 08.00-15.00;
  2. Candidații programați anterior pe site-ul www.drpciv.ro, se pot reprograma dacă doresc, în perioada menționată mai sus, accesând modulul Înregistrare dosar examinare, modul accesibil din data de 15.09.2020, ora 17.00;
  3. Depunerea documentelor de examinare pentru candidații programați se va efectua la sala de examinare în zilele de marti, miercuri si joi, conform programării prealabile pe site-ul www.drpciv.ro.;
  4. Persoanele care solicită redobândirea permisului de conducere, întrucât nu figureaza în evidențele Autorității Rutiere Române, se pot prezenta în perioada menționată mai sus, în fiecare zi lucrătoare, după ora 13.00.

Prezentarea pentru susținerea probei teoretice în vederea obținerii permisului de conducere se va face cu maximum 10 minute înainte de ora programată, pentru evitarea aglomerării și păstrarea unei distanțe de siguranță între cetățeni.

Nu este permis accesul persoanelor fără programare în sala de examinare.

Măsurile propuse vor fi efectuate cu respectarea strictă a normelor în vigoare privind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

 

                                                    CONDUCEREA  S.P.C.R.P.C.Î.V.