Comunicat privind reluarea activității SPCRPCIV Ialomita

Vă aducem la cunoştințã faptul cã începând cu data de 10 decembrie 2020 la Serviciul Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculãri Ialomița vor fi reluate urmãtoarele activitãți:
  • Activitatea pe linie de înmatriculare definitivă și autorizare provizorie a autoturismelor, ocazie cu care vor fi preluate în limita timpului aferent și parte din cererile cetățenilor care au fost programați în zilele de 07-09 decembrie 2020.
  • Activitatea de preschimbare a permiselor de conducere străine și românești, ocazie cu care vor fi preluate în limita timpului aferent și parte din cererile cetățenilor care au fost programați în zilele de 07-09 decembrie 2020.
  • Activitate de examinare proba teoretică în data de 11 decembrie 2020, ocazie cu care vor fi preluate în limita timpului aferent și parte din cererile cetățenilor care au fost programați în ziua de 07 decembrie 2020.
  • Activitatea pe linie de înmatriculare definitivă și autorizare a autoturismelor de la sediul secundar din Urziceni va fi reluată începând cu data de 22 decembrie 2020 în zilele de marți și joi conform programului inițial
Totodată vă informăm că activitatea de examinare la proba practică (proba traseu) va fi reluată în ziua de 10 decembrie 2020. Candidații care trebuiau să fie examinați în zilele de 07-09 decembrie 2020 vor fi reprogramați la o dată care va fi comunicată școlilor de șoferi.