

ROMÂNIA TRIBUNALUL IALOMIŢA

CABINETUL PREŞEDINTELUI

Slobozia, b-dul Cosminului, nr. 12, jud. lalomiţa

Tel: 0243 236 950, Fax: 0243 232266, E-mail: tr-ialomita-pgref@just.ro Portal web: http://portal.just.ro/InstantaPrezentare.aspx?idInstitutie=98

Operator date cu caracter personal nr: 3037

Nr. 2/3497 din 16 septembrie 2020

PROCES - VERBAL încheiat astăzi, 16 septembrie 2020

Având în vedere adresa nr.147 din data de 15.09.2020 a Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr.23 Ialomița, raportat la adresa Instituției Prefectului Județului Ialomița nr.15224 din 14.09.2020, prin care se solicită înlocuirea următorilor participanți la procesul electoral din data de 27 septembrie 2020:

- -Tastaman Andreea Ioana, președinte al Biroului de Circumscripție nr.50 Perieți;
- -Popovici Antoaneta Luiza, președinte al Biroului de Circumscripție nr.65 Valea Măcrișului;
- -Axinte Jenică Leonard, președinte al Biroului de Circumscripție nr.7 Țăndărei,

Față de situația prezentată prin adresa nr.15224 din 14.09.2020 a Instituției Prefectului-Județul Ialomița, ia act că persoanele sus-menționate se află în imposibilitatea obiectivă de a-și exercita, în continuare, atribuțiile în cadrul birourilor electorale de circumscripție, astfel că,

În conformitate cu dispozițiile art.26 alin.5 din Legea nr. 115/2015 pentru alegerea autorităților administrației publice locale, cu modificările și completările ulterioare, azi, data de mai sus, s-a procedat la o nouă tragere la sorți dintre persoanele ce figurau înscrise pe lista de rezerve, în vederea înlocuirii persoanelor sus-menționate.

Rezultatul tragerii la sorți este următorul:

- 1.La Biroul de Circumscripție nr.50 Perieți a fost desemnat în calitat<u>e de președinte domnul Nicula Silviu Drago</u>ș
- 2.La Biroul de Circumscripție nr.7 Țăndărei a fost desemnat în calitate de președinte domnul Olteanu Marian
- 3.La Biroul de Circumscripție nr.65 Valea Măcrișului, fost desemnată în calitate de președinte doamna Nica Daniela

Prezentul proces-verbal constituie actul de învestitură al acestora, conform dispozițiilor art.26 alin.11 din Legea nr. 115/2015 pentru alegerea autorităților administrației publice locale, cu modificările și completările ulterioare.

PREȘEDINTE, Judecător MUȘAT VIORICA