

ROMÂNIA TRIBUNALUL IALOMIȚA

CABINETUL PREŞEDINTELUI

Slobozia, b-dul Cosminului, nr. 12, jud. Ialomiţa

Tel: 0243 236 950, Fax: 0243 232266, E-mail: tr-ialomita-pgref@just.ro Portal web: http://portal.just.ro/InstantaPrezentare.aspx?idInstitutie=98

Operator date cu caracter personal nr: 3037

Nr. 1/2055 din 28 mai 2021

PROCES - VERBAL încheiat astăzi, 28 mai 2021

Azi, data de mai sus, în conformitate cu dispozițiile art..10 alin.2 și art.26 alin.5 din *Legea nr. 115/2015 pentru alegerea autorităților administrației publice locale, cu modificările și completările ulterioare*, s-a procedat la tragerea la sorți în ședință publică, pentru desemnarea președinților și locțiitorilor birourilor electorale de circumscripție, constituite pentru alegerile locale parțiale din data de 27 iunie 2021.

Ca modalitate de tragere la sorți, în conformitate cu dispozițiile art.26 alin.5 din Legea nr. 115/2015 pentru alegerea autorităților administrației publice locale, pentru respectarea criteriului priorității desemnării magistraților, s-a procedat la tragerea la sorți a acestora, pe baza criteriului apropierii domiciliului/reședinței de localitatea în care va funcționa biroul electoral de circumscripție.

Tragerea la sorți s-a realizat pe funcții, respectiv președinte și locțiitor și în ordinea numerotării circumscripțiilor electorale.

Rezultatul tragerii la sorți este următorul:

Circumscripția electorală	Funcţia	NUME / PRENUME	NR. TELEFON	Locul de muncă
Gura lalomiţa	președinte	DAN ADRIAN DUMITRU		Judecător Judecătoria Fetești
Gura lalomiţei	locţiitor	CROITORU RADU CONSTANTIN		Judecător Judecătoria Fetești
Ion Roată	președinte	MOLDOVEANU ION LAURENȚIU		Procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni
Ion Roată	locțiitor	ION AURELIAN		Procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni

Prezentul proces-verbal constituie actul de învestitură al acestora, conform dispozițiilor art.26 alin.11 din Legea nr. 115/2015 pentru alegerea autorităților administrației publice locale, cu modificările și completările ulterioare.

PREȘEDINTE,
Judecător C MARIUS MIREL