Agendă prefect – Deplasare la sediul judetean APIA 17.02.2022

Fermierii ialomițeni au reprezentat joi, 17 februarie 2022, un punct de lucru pe agenda prefectului Constantin Marin. În acest sens, prefetul județului Ialomița a efectuat o vizită de lucru la sediul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Ialomița, unde împreună cu directorul Valentin Dorobanțu a discutat despre activitățile derulate în cadrul instituției.

În rezumat, discuțiie au vizat raportul de activitate al instituției pentru anul precedent, situația plăților subvențiilor APIA, demararea campaniei de primire cereri pentru anul 2022, dar și oportunitatea de implementare a unor scheme noi de sprijin în Planul Național Strategic aferent anului 2023.

„Ialomița este un județ preponderent agricol, iar APIA reprezintă instituția de forță și sprijin pentru fermieri. Consider deosebit de important rolul acestei instituții în derularea activităților agricole la nivel local, implementarea și accesarea măsurilor de sprijin constituind intrarea în județ a unor fonduri semnificative“ a ținut să concluzioneze prefectul județului la finalul întâlnirii.