Publicat în

O preocupare permanentă pentru sprijinul autorităților implicate în prevenire și combaterea pandemiei Covid-19, și în special pentru: – deschiderea de noi centre de vaccinare la Amara și Fierbinți-Târg; – propuneri și soluții pentru deschiderea unui centru de vaccinare tip drive-thru în parcarea de la Kaufland; -informarea Ministerului Sănătății cu privire la principalele probleme; -discuții cu medicii de familie pentru vaccinarea […]

Publicat în

Vă aducem la cunoştințã faptul cã până la data de 31 mai 2021 activitatea pe linie de înmatriculare definitivă și autorizare a autoturismelor de la sediul secundar din Urziceni va fi suspendată.

Publicat în

Activitatea serviciului este suspendată în perioada 05.04.2021 – 07.04.2021, lucrătorii S.P.C.R.P.C.Î.V. fiind în perioada menţionată mai sus în izolare, fiind suspiciuni de infectare cu virusul SARS-CoV-2. În funcţie de rezultatele testării personalului, activitatea serviciului va fi reluată de urgenţă. Pentru informaţii actualizate, vă rugăm să consultați site-ul Instituţiei Prefectului judeţului Ialomiţa.

Publicat în

Vă aducem la cunoştințã faptul cã până la data de 04 mai 2021 activitatea pe linie de înmatriculare definitivă și autorizare a autoturismelor de la sediul secundar din Urziceni va fi suspendată.

Publicat în

Cu privire la lotul ABV 5300 de 1,6 milioane de doze de vaccin distribuite în 17 țări din Uniunea Europeană (Lituania, Estonia, Luxemburg, Letonia, Irlanda, Danemarca, Bulgaria, Austria, Grecia, Suedia,Olanda, Polonia, Spania, Franța, Islanda), pentru care anumite state au luat decizia de a suspenda temporar vaccinarea cu vaccinuri din lotul respectiv și pentru care Agenția Europeană a Medicamentului a demarat […]