Comunicat de presă – Colegiu Prefectural și Comitetul Județean pentru Situații de Urgență 26.06.2024

Miercuri, 26 iunie 2024, prefectul județului Ialomița a prezidat Ședința Colegiului Prefectural Ialomița și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița.

„Înainte a de începe dezbaterile Ședinței de Colegiu Prefectural vreau să fac câteva precizări legate de activitățile electorale recent încheiate. Vă mulțumesc tuturor pentru implicare și pentru faptul că Ialomița a fost un județ fără probleme majore cu privire la aceste activități. Vreau să rămânem în același cadru legal de neimplicare politică în activitățile instituțiilor pe care le manageriați indiferent de preferințele politice ale fiecăruia dintre dumneavoastră. Principiul de bază rămâne același și anume, ne aflăm în slujba cetățenilor și întreprindem activități în interesul statului și al ialomițenilor.Politica o facem în timpul nostru liber fără a interfera cu activitățile noastre instituționale.“ a menționat prefectul județului Ialomița, Constantin Marin.

Ordinea de zi a ședinței Colegiului Prefectural

  1. Derularea Campaniei de primire a cererilor unice de sprijin pe suprafaţă în sectorul zootehnic – Campania 2024;

A prezentat: domnul Pompile Bogdan Răzvan, Director executiv al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Ialomiţa;

  1. Raport privind activitatea în domeniul sportului;

A prezentat: doamna Roșioru Daniela, reprezentant al Direcției Județene de Sport Ialomița;

  1. Diverse.

Vă reamintim că puteți consulta informările mai sus menționate pe site-ul Instituției Prefectului Județul Ialomița.

Ordinea de zi a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița:

  1. Aprobarea costurilor pentru eliminarea apei provenită din precipitații de pe raza județului Ialomița în lunile aprilie mai 2024.
  2. Diverse.

INSTITUȚIA PREFECTULUI JUDEȚUL IALOMIȚA