Agendă prefect – Deschidere an școlar Liceul Teoretic „Carol I“ Fetești 05.09.2022

Am participat astăzi, la deschiderea noului an școlar la Liceul „Carol I“ Fetești și la Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu“ Fetești alături de primarul municipiului Laurențiu Șonchereche, deputații Ștefan Mușoiu și Luminița Barcari și vicepreședintele Consiliului Județean Ialomița, Cătălin Grigore.

Am retrăit emoțiile anilor în care am fost cadru didactic, emoții pe care le trăiesc cu plăcere astăzi.

A fost o onoare să accept invitația cadrelor didactice din aceste unități de învățământ, în acest moment atât de important pentru elevi, profesori și părinți. Cu toții avem un scop comun: educația copiilor ialomițeni. Și pentru aceasta trebuie să depășim toate provocările și obstacolele ce pot să apară pe parcursul anului școlar.

În calitate de prefect al județului Ialomita, susțin procesul educațional și totdeauna voi depune eforturi pentru a îmbunătăți situația școlară.

De aceea azi, în prima zi de școală, le doresc tuturor elevilor, dar și cadrelor didactice și părinților, din județul Ialomița să protejeze și să susțină dorință de a învăța. Și îi asigur că Instituţia Prefectului Județul Ialomița va fi alături de ei pe tot parcursul anului școlar 2022-2023.