Agendă prefect – Participare CJI – „30 de ani de administrație publică județeană“ 28.04.2022

Joi, 28 aprilie 2022, prefectul județului Ialomița a participat la evenimentul ce a marcat „30 de ani de la înființarea Consiliului Județean Ialomița. Aflat în organizarea Consiliului Județean Ialomița, momentul aniversar a adus împreună generații întregi de politicieni, de personal administrativ, de personalități județene, toți având în comun administrația județeană pe parcursul ultimilor 30 de ani.

„Felicit președintele Marian Pavel și întreaga echipă pentru organizarea de excepție a acestui moment festiv de mare încărcătură emoțională. 30 de ani de administrație înseamnă 30 de ani de muncă în interesul comunității ialomițene, 30 de ani de politică, 30 de ani de voință și viziune administrativă, 30 de ani din viața fiecăruia dintre noi. Chiar dacă este loc și de mai bine, sunt mândru că sunt ialomițean și onorat că vremelnic conduc destinele acestui județ.

La mulți ani, Consiliului Județean Ialomița! Felicit întreg aparatul administrativ funcțional pe parcursul celor 30 de ani, întreaga echipă a Consiliului Județean, care lucrează zi de zi în interesul cetățenesc“ a precizat la finalul evenimentului prefectul Constantin Marin.