Agendă prefect – Participare Eveniment Expur 16.05.2023

Marți, 16 mai 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a participat la inaugurarea instalației de cogenerare Expur, fabrica producătoare de ulei din Slobozia.

„Sunt onorat să vă transmit felicitări pentru inaugurarea centralei de cogenerare. Consider că această ocazie importantă marchează o realizare semnificativă a investițiilor pentru soluțiile energetice durabile pe care le derulați în județul nostru. Noua dumneavoastră centrală de cogenerare reprezință un potențial major al generării eficiente de energie, utilizatea acestor tehnologii contribuind la un viitor ecologic benefic pentru comunitatea noastră. De asemenea, implementarea acestei soluții avansate ar trebuie să reprezinte și un exemplu de bună practică pentru ceilalți.

Aplaudăm viziunea, conducerea și munca grea dusă în scopul realizării acestui proiect, instalația de cogenerare fiind de fapt o dovadă clară a mentalității avansate și a capacității de a îmbrățișa tehnologii pentru îmbunătățirea societății și a mediului înconjurător.

Vă doresc ca această inaugurare să fie începutul unei călătorii de succes și să fie deschizătoare de progrese ulterioare și inspirație pentru alții. Suntem încrezători că centrală de cogenerare va fi o pildă de bună practică energetică durabilă pentru societatea noastră“ a declarat prefectul la finalul evenimentului.