Agendă prefect – Participare eveniment Ziua Învățătorului 06.06.2023

Marți, 6 iunie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a participat la evenimentul intitulat sugestiv „Respect și recunoștință pentru dascălul meu“, acțiune dedicată sărbătoririi Zilei Învățătorului, aflată în organizarea Primăriei Căzănești.

„Dragi colegi, sunt onorat să particip la un eveniment de o așa importanță pentru întreaga noastră comunitate. Profit de această ocazie să transmit tuturor dascălilor din județul Ialomița recunoștința și aprecierea pentru munca depusă zi de zi la catedră. Vă transmit astăzi, cu ocazia Zilei Învățătorului că sunteți modelatorii viitorului nostru, sunteți cei care modelați mințile copiilor și caracterele lor, sunteți sursa de inspirație a elevilor, făuriți oameni prin dăruirea și talentul dumneavoastră.

Meseria dumneavoastră face ca societatea noastră să progreseze și, chiar dacă în aceste zile traversăm o perioadă grea îmi doresc să știți că rămâneți în continuare la fel de apreciați și prețuiți.

Vă rog să aveți grijă de educația copiilor noștri și vă doresc La Mulți Ani cu ocazia Zilei învățătorului!“ a precizat prefectul în cadrul evenimentului.