Agendă prefect – Participare expoziție de icoane Centrul  Cultural „Ionel Perlea“ 14.12.2022

Miercuri, 14 decembrie 2022, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin, în prezența Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, președintelui Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel și a altor autorități locale și județene a participat la vernisajul expoziției organizată cu prilejul „Concursului de creație plastică cu tematică religioasă“. Aflat la a XI-a ediție, evenimentul s-a aflat în organizarea Episcopiei Sloboziei și Călărașilor și a Centrului Cultural „Ionel Perlea“ și a adunat picturile elevilor din Ialomița și Călărași. Lucrările expuse la Centrul Cultural „Ionel Perlea” din Slobozia pot fi admirate de către publicul larg timp de o lună, expoziția încheindu-se pe data de 15 ianuarie 2022.

“Încep prin a felicita organizatorii pentru acest eveniment de înaltă ținută creștină devenit deja o tradiție pentru județul nostru. Este absolut o plăcere să fim înconjurați de atât talent și har dăruit de Bunul Dumnezeu acestor mici pictori, de puritatea acestor copii și de frumusețea lucrărilor. Participarea la acest eveniment aduce un câștig moral și intelectual tuturor, atât copiilor participanți la acest concurs cât și noua, vizitatorilor, pentru că putem admira măiestria acestor tineri. Acesta este un dar pe care copiii ni-l oferă an de an prin participarea la acest concurs.

De asemenea, felicit și părinții copiilor, profesorii și preoții îndrumători în tot acest demers creștin“ a precizat prefectul județului în cadrul evenimentului.