Agendă prefect – Participare Festivitatea de celebrare a semicentenarului „Liceului Pedagogic“ 25.11.2022

Vineri, 25 noiembrie 2022, prefectul județului Ialomița a participat la festivitatea de celebrare a semicentenarului Liceului Pedagogic „Matei Basarab“ din Slobozia. Evenimentul a marcat mai bine de 50 de ani de activitate educațională neîntreruptă a instituției de învățământ amintită.

„Sunt emoționat pentru că mă aflu printre atâția oameni de calitate, printre atâtea generații, profesori și elevi adunați laolaltă pentru a sărbători una dintre cele mai importante instituții de învățământ din județ. Printre dumneavoastră se află și mentorii mei, profesori care mi-au marcat adolescență și au contribuit decisiv în alegerea meseriei mele de bază, aceea de profesor. Am terminat Liceul Pedagogic, iar dascălii cu care eu am parcurs anii de liceu m-au îndrumat bine în această viață.

Misiunea Liceului a rămas în continuare aceea de făuritor de destine, iar profesorii care pun creionul în mâna copiilor sunt adevărați călăuzitori. Aș vrea să mă adresez și elevilor, ei sunt viitorul nostru al tuturor. Învățați bine, învățați carte, alegeți-vă o carieră dar nu vă limitați la atât. Faceți politică, faceți administrație, militați pentru orice vă place în viața aceasta și orice ați face, haideți să dezvoltăm România împreună. Iar dacă alegeți să fiți învățători, nu uitați că aveți de modelat destine!

Vă urez succes și vă spun că Instituția Prefectului Județul Ialomița vă susține și vă strijină în orice problemă veți întâmpina!“