Agendă prefect – Participare Recepția Consiliului Județean Ialomița 28.11.2022

Luni, 28 noiembrie 2022, prefectul județului Ialomița a participat la „Recepția oficială cu prilejul Zilei Naționale a României“. Aflat în organizarea președintelui Consiliului Județean Ialomița, domnul Marian Pavel, evenimentul a marcat debutul manifestărilor culturale prilejuite de Ziua de 1 Decembrie.

„Am participat astăzi la un eveniment cultural de excepție, organizat într-un cadru festiv național, cu amprente locale. Este cea mai emoționantă sărbătoare națională.

În prezența Preasfințitului Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a domnului deputat Ștefan Mușoiu, domnișoarei deputat Raluca Dumitrescu, a domnului deputat Ioan Vulpescu, vicepreședinte al Comisiei de Cultură din Parlamentul României, a colegilor primari și directori ai deconcentratelor din județul nostru am asistat astăzi la un spectacol memorabil, dedicat Zilei Naționale a României.

Evenimentul ne-a reunit prin aceeași dragoste pentru țară, iar soliștii și instrumentiștii Ansamblului „Doina Bărăganului“, tenorul Operei Naționale Române, ialomițeanul Narcis Brebeanu, corul Protopopiatului Slobozia dar și artiștii populari, patrioți din Ardeal au creat o atmosferă de un înalt grad cultural patriotic. Evenimentul în sine a consacrat sentimentele de cinste, onoare și considerație pentru istoriei noastră, a românilor“ a declarat prefectul Constantin Marin, la finalul evenimentului.