Agendă prefect – Participare sedinta ordinara CJI 25.01.2022

Marți, 25 ianuarie 2022, prefectul județului Ialomița a participat la Ședința Ordinară a Consiliului Județean Ialomița.

«Sper ca experiența mea administrativă să ne ajute să facem lucruri bune pentru comunitate. Știți cu toții că prefectul nu este un ales, prefectul este un reprezentant al Guvernului care rămâne în funcție atât timp cât rămâne și Guvernul. Legat de contextul actual, trebuie să recunosc că sunt din același partid cu președintele Consiliului Județean, iar legătura noastră personală nu poate să aducă decât acțiuni pozitive pentru cetățeni.

Menirea noastră este să sprijinim atât mediul privat cât și cetățenii și instituțiile.

Sunt aici câțiva dintre colegii mei. Recunosc că am făcut apel la ei în această perioadă de pandemie să fie mai toleranți cu cei care greșesc o singură dată sau neintenționat și mult mai drastici cu cei care greșesc clar intenționat. Dacă există o lege a prevenției să o utilizăm!

Vă promit că atâta timp cât dețin această funcție, atât dumneavoastră, consilierii județeni, cât și primăriile, instituțiile publice și cetățenii veți găsi în Instituția Prefectului sprijin, conlucrare și deschidere pe măsura experienței noastre administrative» a susținut prefectul într-o scurtă intervenție.