Agendă prefect – Participare Serbare Liceul Carol I Fetești 10.05.2023

Miercuri, 10 mai 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a participat la festivitatea de celebrare a 70 de ani a Liceului Teoretic „Carol I“ Fetești.

„Mă bucur să mă aflu astăzi printre dumneavoastră, autorități, profesori, elevi și părinți.

Vă felicit pentru cei 70 de ani de activitate școlară, o adevărată sărbătoare pentru comunitatea feteșteană. Timp de șapte decenii, școala dumneavoastră a fost un pilon al educației și al comunității, oferind elevilor baza de cunoștințe și abilitățile de care au nevoie pentru a păși spre viitor.

Mulțumesc profesorilor pentru toate eforturile și truda pe care o depun la catedră, dumneavoastră construiți viitorul nostru al tuturor. Cu precădere în aceste vremuri cu toții trebuie să susținem dezvoltarea segmentului de educație, pentru că un viitor fără educație este un viitor greu, fără izbândă.

La mulți ani pentru sărbătorirea celor 70 de ani de activitate și fie ca Liceul Teoretic „Carol I“ Fetești să continue să prospere și să modeleze oameni responsabili cu dragoste de țară pentru mulți ani de acum înainte“ a declarat prefectul în cadrul ceremoniei.