Agendă prefect – Participare Ziua Națională a Contabilului Român 13.07.2023

Joi, 13 iulie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a participat la evenimentul prilejuit de aniversarea Zilei Naționale a Contabilului Român, eveniment cu tradiție, aflat în organizarea Corpului Experților Contabili și Contabili Autorizați din România, organismul profesional care gestionează profesia contabilă în țara noastră. Convocarea a adus laolaltă reprezentanți ai autorităților și instituțiilor publice, ai mediului de afaceri și ai mediului educațional sub umbrela socializării și consolidării relațiilor de colaborare interinstituțională în interes public și s-a derulat sub sloganul „Tradiție pentru viitor. Evoluăm împreună“. Tematica activităților de anul acesta a fost „Contabilitatea criminalistică: adevărul din spatele cifrelor“ și a adus în discuție rolul esențial al contabilității criminalistice de a ajuta organizațiile să navigheze în siguranță în mediul financiar-economic complex, incert țși volatil din zilele noastre.

“Îmi exprim astăzi sincera apreciere pentru toți contabilii dedicați care lucrează neobosit menținând lumea noastră financiară într-o ordine absolută. Atenția dumneavoastră meticuloasă la detalii, abilitățile analitice și expertiza în gestionarea numerelor joacă un rol esențial în asigurarea funcționării bune a afacerilor, organizațiilor și chiar a problemelor financiare ale persoanelor fizice.

Nenumăratele ore pe care le petreceți examinând înregistrările financiare, pregătind declarații fiscale, analizând date și oferind informații valoroase nu numai că ajută la menținerea conformității, dar contribuie și la creșterea și succesul afacerilor.

Vă suntem recunoscători pentru eforturile pe care le depuneți și vă mulțumim pentru profesionalism, acuratețe și dedicare cu care vă exercitați meseria.

La mulți ani de Ziua Contabilului!“ a precizat prefectul în cadrul alocuțiunii dedicate Zilei Naționale a Contabilului Român.