Agendă prefect – Recepția Oficială Ziua Națională a României 29.11.2023

Am participat cu onoare la Recepția Oficială cu prilejul Zilei Naționale a României, un eveniment de excepție aflat în organizarea președintelui Consiliului Județean Ialomița, domnul Marian Pavel. Evenimentul marcant deschide astfel seria acțiunilor desfășurate de autoritățile ialomițene cu prilejul Zilei Naționale a României.

În prezența Preasfințitului Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a domnului deputat Șrefan Mușoiu, domnișoarei deputat Raluca Dumitrescu, a colegilor primari și directori ai instituțiilor publice ialomițene am asistat la momente artistice excepționale, aduse în fața publicului cu multă atenție la detalii.

Talentul și dăruirea artiștilor au transformat acțiunea într-o sărbătoarea fără de seamăn, iar amprenta elementelor locale au făcut ca spectacolul să devină unul cu adevărat memorabil.

Vă felicit, domnule președinte pentru organizarea acestul eveniment dar și pentru lecția de dragostea de neam și țară pe care ne-ați aratat-o astăzi și vă mărturisesc că cele câteva ceasuri de spectacol le-am petrecut într-o atmosferă de unitate, sărbătoare și patriotism.