Agendă prefect – Ședintă de lucru 10.01.2022

Luni, 10 ianuarie 2022, prefectul județului Ialomița, domnul Constantin Marin a participat la o întâlnire cu reprezentanții instituțiilor publice din județ.
Ședința a avut caracter informal și a vizat în principal intenția domnului prefect de comunicare a obiectivelor propuse în colaborările instituționale viitoare.
Astfel, prefectul județului Ialomița și-a exprimat intenția clară de prioritizare a problemelor cetățenești, instituționale și economice, precum și intenția de sprijinire și rapiditate în rezolvarea solicitărilor acestora.
De asemenea, în discursul susținut, domnul prefect și-a manifestat îngrijorarea cu privire la situația epidemiologică actuală, solicitând autorităților direct implicate responsabilitate si atentă monitorizare cu privire la această situație.
«Îmi doresc ca împreună cu subprefecții județului Ialomița, cu echipa Instituției Prefectului și împreună cu dumneavoastră, șefii instituțiilor publice din județ să lucrăm pentru îndeplinirea programului de guvernare și să reușim să găsim cea mai bună cale de deschidere spre cetățeni. Dinamizarea activităților depinde de noi, în sensul că ne dorim să sprijinim atât mediul public cât și mediul privat, iar dacă nu putem ajuta, măcar să nu încurcăm!» a precizat prefectul Constantin Marin la finalul întâlnirii.