Agendă prefect – Videoconferiță: „Pregătirea începerii anului școlar 2022-2023” 30.08.2022

Marți, 30 august 2022, prefectul județului Ialomița a participat alături de reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Ialomița, Inspectoratului Școlar Județean, Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu“ Ialomița și Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, la videoconferința cu tema „Pregătirea începerii anului școlar 2022-2023“.

„Stadiul de pregătire a unităților de învățământ din județul Ialomița pentru începerea noului an școlar este un aspect pe care l-am supravegheat îndeaproape. Este foarte important ca procesul educațional să se desfășoare în condiții optime din punct de vedere sanitar dar și de siguranță a elevilor. Vă rog, ca în cele câteva zile rămase până la deschiderea unităților de învățământ să întreprindeți toate măsurile care se impun pentru ca școlile să se redeschidă în condiții optime. Consider că școala este unul dintre domeniile de activitate unde toate instituțiile statului trebuie să pună umărul pentru buna desfășurare a activităților educaționale.

Copiii noștri trebuie să beneficieze de tot interesul, grija și atenta preocupare a autorităților“a precizat prefectul Constantin Marin la finalul videoconferinței.