COMUNICAT DE PRESĂ – Colegiul Prefectural 26.05.2022

Joi, 26 mai 2022, prefectul județului Ialomița a convocat Ședința Colegiului Prefectural, având pe ordinea de zi următoarele puncte:

1.Raport privind activitatea de contractare a serviciilor medicale, medicamentelor şi dispozitivelor medicale, pentru anul 2022

A prezentat: – domnul Geantă Mihai, Director General al Casei de Asigurări de Sănătate Ialomița;

2.Atribuțiile specifice ale Sectorului Poliției de Frontieră Fetești, în zona de competență și prezentarea generală a sistemului EES, destinat cetățenilor terți.

A prezentat: – domnul Calotescu Marius, Șeful Sectorului Poliţiei de Frontieră Feteşti;

3.Diverse.

„Trecem cu toții printr-o perioadă specială. Apar alte priorități, alte situații deosebite unde trebuie să oferim soluții speciale. Este bine că ne întâlnim lunar, în cadrul Colegiului Prefectural dar vreau să stiți că nu trebuie să așteptăm să treacă o lună ca să rezolvăm o problemă. Știți că derulez o serie de deplasări în instituțiile publice. La unii dintre dumneavoastră am ajuns, la unii urmează să merg. Singurul scop al acestor întâlniri de lucru este acela de a identifica problemele cu care vă confruntați, să încercăm să fim cât mai operativi în rezolvarea lor. Nu uitați prioritatea noastră sunt cetățenii!“ a precizat prefectul județului la finalul ședinței de Colegiu Prefectural.

Vă reamintim că puteți consulta informările mai sus menționate pe site-ul Instituției Prefectului Județul Ialomița.