Comunicat de presă – Videoconferință- Ziua MAI 17.07.2023

„Ziua de 16 Iulie reprezintă în istoria națiunii noastre Ziua Ministerului Afacerilor Interne, prilej cu care luni, 17 Iulie 2023, la sediul Instituției Prefectului Județul Ialomița a fost organizată o videoconferință cu reprezentanții structurilor locale ale Ministerului.

“Sărbătorim împreună Ziua Ministerului Afacerilor Interne, moment în care ne exprimăm mulțumirea și aprecierea pentru contribuțiile importante ale personalului ministerului în asigurarea siguranței și securității noastre.

Munca pe care o desfășurați vă plasează uneori în situații dificile și periculoase, însă curajul și sacrificiul dumneavoastră vă aduce recunoștință cetățenilor.

Recunoaștem că sunt aspecte ce pot fi îmbunătățite, corectate, însă noi toți, personalul Ministerului Afacerilor Interne depunem eforturi astfel încât cetățenii pe care îi slujim să fie mulțumiți.

La Mulți Ani, Ministerului Afacerilor Interne!” a fost mesajului prefectului Constantin Marin în cadrul activităților prilejuite de Ziua Ministerului Afacerilor Interne.