Comunicat de presă – Participare la inaugurarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgențe Slobozia 14.02.2024

Miercuri, 14 februarie 2024, prefectul județului Ialomița a participat la inaugurarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgențe Slobozia, în prezența președintelui Consiliului Județean, Marian Pavel și a ministrului Ministerului Sănătății, Alexandru Rafila. În cadrul vizitei oficiale ministrul Sănătății a urmărit și celelalte obiective de investiții aflate în derulare în cadrul Spitalului Județean de Urgențe Slobozia, respectiv Modernizarea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgențe Slobozia, Construirea blocului operator din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia, precum și Modernizarea și dotarea incintei clădirii Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

„Inaugurarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgențe Slobozia reprezintă o mare realizare a infrastructurii noastre medicale. Dedicată oamenilor cu probleme medicale, unitatea este special concepută pentru a oferi îngrijire promptă pacienților care necesită asistență medicală de urgență. Dotată cu echipamente complete și de ultimă generație, UPU va acoperi prin personalul său dedicat acestui segment de sănătate îngrijiri de calitate în situații de urgență. Modernizarea unității ne îmbunătățește capacitatea de a răspunde urgențelor medicale și am convingerea că va ridica standardele medicale ale comunității noastre.

Felicitări administrației județene care prin această realizare demonstrează preocuparea pentru servicii medicale eficiente și în timp util pentru oameni. Suntem mândri să fim parte a acestui moment și suntem încrezători că Unitatea de Primiri Urgente va deservi cu dedicație și competență pe toți cei care solicită ajutor medical urgent. Felicitări încă o dată pentru această investiție“ a precizat prefectul județului Ialomița, Constantin Marin în cadrul activităților de inaugurare.