Comunicat de presă – Participare ședința de lucru a Grupului Mixt pentru Romi, Comisia Județeană de Incluziune Socială și Comisia de Dialog Social 20.02.2024

Marți 20 februarie 2024, prefectul județului Ialomița a participat la o serie de ședințe, respectiv Ședința de lucru a Grupului Mixt pentru Romi, Comisia Județeană de Incluziune Socială și Comisia de Dialog Social.

„Trebuie să recunoaștem că incluziunea socială cu toate laturile ei nu este doar un capriciu ci o necesitatea pentru societatea noastră. Deși acest an este unul extrem de aglomerat pentru Instituția Prefectului, prin prisma proceselor electorale vă sugerez să traducem idealurile de icluziune în acțiuni concrete cu impact pozitv asupra vieții tuturor oamenilor. În calitatea de membri ai acestor comisii avem obligația de a asculta pe toată lumea, de a transmite mai departe problemele lor atunci când rezolvarea acestora nu sta în mâinile noastre și de a identifica soluții atunci când avem atribuții în acest sens. Haideți să ne aplecăm mai des și mai cu interes asupra solicitărilor cetățenilor”, a precizat prefectul Constantin Marin în cadrul activităților.