COMUNICAT DE PRESĂ – La mulți ani, Poliția Română! –

Dragi polițiști români,
Stimați polițiști ialomițeni,
Cu ocazia Zilei Poliției Române, vă transmitem gândurile noastre de recunoștință și respect pentru curajul cu care asigurați ordinea și liniștea publică în comunitatea noastră.
Vă mulțumim pentru devotamentul și integritatea cu care acționați în misiunile voastre, punând mereu interesele cetățenilor în prim plan și vă asigurăm de întreaga noastră susținere.
Sunteți paznicii ordinii și ai siguranței, fiind adesea primii care răspund în situații de urgență și pericol, este o responsabilitate imensă pe care o îndepliniți cu demnitate și profesionalism.
Vă apreciem munca și eforturile depuse fie că este vorba de patrulare, investigații criminale, intervenții în situații de urgență sau alte sarcini specifice.
Este o ocazie deosebită pentru a transmite aprecierile noastre și colegilor polițiști ai Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Ialomița și pe cei ai Serviciului Regim Permise și Înmatriculări Ialomița. Vă felicităm pentru munca și eforturile dumneavoastră pe care le depuneți în interes cetățenesc.
Vă dorim dumneavoastră și membrilor familiilor dumneavoastră sănătate, siguranță și succes în toate acțiunile viitoare.
La mulți ani, Poliția Română!
Cu respect și apreciere,
Prefectul Județului Ialomița
Constantin MARIN