COMUNICAT DE PRESĂ – Semnarea contractului de execuție lucrări pentru „Creşterea eficienţei energetice a Palatului administrativ al județului Ialomița”

Miercuri, 27 martie 2024, a fost semnat contractul de execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Creşterea eficienţei energetice a Palatului administrativ al județului Ialomița” C5-B2.2.B1, în valoare de 9.693.493,33 lei, fără TVA, la care se adaugă TVA în valoare de 1.841.763,73 lei, prețul total fiind de 11.535.257,06 lei.
Proiectul este finanțat prin Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1, PNRR/2022/C5/B.2.2/1, componenta 5 – Valul renovării, axa 2 – Schema de granturi pentru eficienţă energetică şi rezilienţă în clădiri publice, operaţiunea B.2: Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice.
Executantul lucrării este firma SC TRANSEURO S.R.L.
Perioada de derulare a execuției lucrărilor este de 18 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor, dar nu mai târziu de 20.10.2025, iar garanția acordată este de 84 de luni de la recepția la terminarea lucrărilor.
„Înainte de toate vreau să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui principal obiectiv, întregii echipe de implementare. De asemenea, vreau să mulțumesc constructorului pentru seriozitatea de care a dat dovadă în elaborarea ofertei care a fost declarată câștigătoare în procedura publică de achiziție. Vă anunț că vom monitoriza și supraveghea îndeaproape procesul de execuție a lucrărilor pentru a ne asigura că acestea vor fi realizate conform termenelor și condițiilor stabilite în contract. Mă bucur că este vorba despre un antreprenor român, ialomițean, e bine să încurajăm agenții economici locali. Vă doresc spor la treabă în continuare și să tratați cu responsabilitate această lucrare de o importanță deosebită“ a precizat prefectul județului Ialomița, Constantin Marin în cadrul întâlnirii.

 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE”.
https://mfe.gov.ro/pnrr/
https://www.facebook.com/PNRROficial/