COMUNICAT DE PRESĂ – Participare la Concursul Național de Creație „Nota10!“ 07.11.2023

Marți, 7 noiembrie 2023 prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a participat la Concursul Național de Creație „Nota10!“, activitate organizată de Societatea de Geografie filiala Ialomița în parteneriat cu Consiliul Județean Ialomița, în cadrul proiectului „Natura-ocrotire-transformare-acțiune-Nota 10!“.

„Sunt onorat să particip astăzi în dubla calitate de prefect al județului Ialomița și cea de profesor de geografie. Mă adresez în primul rând colegilor mei, profesori de geografie și îi felicit pentru tot ceea ce fac cu copiii la clasă dar și în afara școlii prin aceste activități extrașcolare. Se cunoaște că am fost cu toții studenții unor titani ai Geografiei, profesorii Mihai Ielenicz, Ion Pișotă, Ion Marin, Sterie Ciulache, Alfred Vespremeanu, Maria Pătroiescu, de care țin să amintesc acum cu plăcere.

În al doilea rând, mă adresez copiilor și îi felicit pentru talentul, priceperea și dăruirea de care au dat dovadă în cadrul acestui concurs. M-aș bucura ca mulți dintre ei să ajungă profesori de geografie dacă au această înclinație sau orice altă pasiune ar avea șă și-o pună în practică și să realizeze în viață lucruri de calitate cu plăcere.

Geografia nu este doar o materie teoretică, geografia este o materie care se arată și care te ajută să cunoști și să vezi țara și lumea.

Felicit încă o dată profesorii și elevii participanți și îi asigur de tot sprijinul meu prersonal dar și al Instituției Prefectului Județul Ialomița, pe care o reprezint“ a declarat prefectul în cadrul activităților.

INSTITUȚIA PREFECTULUI JUDEȚUL IALOMIȚA